Download hier onze folder.
Vier valentijn ... kreeftje, oestertje, visje, kaviaar ...
Harm Brunswyck, reeds de 5de generatie uit de vishandel-familie Declercq, heeft de stiel met de paplepel binnengekregen. Na een grondige en veeleisende praktijkopleiding bij zijn pa, het alombekende huis ‘Vishandel Marcel’, zette Harm in juni 2000 met succes een eigen speciaalzaak op poten. Versheid, een ruim assortiment en persoonlijke service moeten tegemoetkomen aan ieder die de hoogste kwaliteit vraagt. Daar staat ‘t Vissershuys niet alleen in Kortrijk om bekend, maar ook ver daarbuiten. Alle vis wordt door Harm ter plaatse en naar wens van de klant gefileerd en versneden, oesters worden opengemaakt terwijl u wacht en warme kreeften worden pas gesneden wanneer u er bent.
Harm wordt bijgestaan door Dirk, een kok met ervaring in diverse restaurants. Hij verzorgt de koude en warme bereidingen, de schotels op bestelling, de huisbereide salades, variaties aan koud en warme hapjes en nog zoveel meer.
De tevredenheid van de klant is onze drijfveer om voortdurend te streven naar de beste kwaliteit en service.